Фенове: “Вярвай“ на Анелия е песен, която ще остане във времето

Фенове: “Вярвай“ на Анелия е песен, която ще остане във времето

Анелия представи видеоклип към песента “Вярвай“ в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – PlanetaOfficial. Това е последното заглавие от новия албум на изпълнителката, “Дай ми още“, което до този момент нямаше видеореализация. Под звуците на мелодията оживяват кадри от концерта-промоция, с който Анелия официално отбеляза появата на своя нов диск. За първи път зрителите могат да видят във видеоклипа и backstage моменти от спектакъла, а отзивите говорят, че “Вярвай“ ще се нареди сред една от най-харесваните и стойностни песни на изпълнителката:

“Прекрасна песен, много се радвам, че получи толкова стойностен клип“, “Много добра и надъхваща песен! Адмирации!“, “Анелия е класа и се радвам, че “Вярвай” вече е с клип. Страхотна песен, смислен, стойностен текст, песен, която ще остане във времето както “Продължавам”, но малко по-комерсиална. Харесва ми!!!“, “Който казва ,че в поп-фолка няма смислени парчета, да чуе тази песен...“, “Прекрасна песен! Отдавна я очаквах. Текстът е смислен и нахъсващ. Браво!“, “Анелия последва модерното, но никога не забравя да прави качествени и смислени песни“, категорични са феновете.

Авторският екип, който стои зад създаването на този проект е Велислав Драганински /музика и аранжимент/ и Петя Радева /текст/. Припомняме Ви, че първата поява на “Вярвай” бе в компилацията “Hit Bikini – 2017” и още тогава сингълът направи впечатление на публиката.

КАТЕГОРИИ