Фенове за “Айде, чао”: Това е новият хит в дискотеките

Фенове за “Айде, чао”: Това е новият хит в дискотеките

Своята премиера в Planeta Official в YouTube вчера направи най-новото заглавие в репертоара на Мария – “Айде, чао”. Този проект обединява гласовете на звездата на “Пайнер” с гръцкия изпълнител Kyriakos Georgiou ft. Jackpot. За часове лентата предизвика фурор сред меломаните, които не спестиха високите си оценки:

“Това е новият хит в дискотеките! Песента е изключително напевна с характерните гръцки ритми. Много добре се напасват гласовете на всички. Kyriacos Georgiou и Jackpot са страхотни, но то си им е в кръвта на южните ни съседи!:) Браво!”, “За пореден път страхотен проект, иновативна, завладяваща, непредсказуема любимка , Мария е съвкупност от много качества, от много плюсове и никакви минуси ( тя няма как да си го позволи) ! Когато си работохолик, успехът от работата ти се възвръща стократно!”, пишат феновете в интернет.

Тези думи няма как да не зарадват Мария, която с всеки следващ проект успява да надскочи себе си и винаги да бъде на гребена на вълната. И тук тя е вложила много енергия и труд, а екипната работа за пореден път дава най-добрите резултати.

“Музика, аранжимент и текст на гръки направиха самите те, а от българска страна текстът е на Тина Денчева, студио - Калин Димитров, смесване и мастър Make, Dave Kuch New York. Видеото заснехме тук, в България, с режисьора Людмил Иларионов - Люси, Жоро Марков и целия им екип. Фотографите на проекта са Георги Малев и Костадин Кръстев - Коко, грим - Кирил Чалъков, коса - Милена Димитрова – Фифи, Августина Маркова - Тути и Мириам /стил/”, разри кои са хората зад този проект, Мария.

Специално участие във видеоклипа взимат и момичетата от балет Fame, в чиято хореография активно този път се включва и певицата.

“Благодаря на моите колеги от Гърция за прекрасната песен, мисля че това ще бъде едно от парчетата за луди купони”, разкри преди премиерата Мария, а оценките на публиката са потвърждение, че усета й за хитове и този път е бил безпогрешен.

КАТЕГОРИИ