Фенове за “Поздрав”: Поредният добър проект от Кали

Фенове за “Поздрав”: Поредният добър проект от Кали

Кали поднесе своя нов музикален проект на феновете в Planeta Official в Youtube и в ефира на телевизия “Планета HD”. Песента, на която изпълнителката залага да бъде следващия й хит, е озаглавена “Поздрав” и е по музика на Фивос, аранжимент на Diamond Beats Production и текст на Росен Димитров. Сингълът бе предстставен с интересна видеореализация, като за пореден път Кали избра да се довери на режисьора Николай Скерлев.
Посланието на “Поздрав” е представено с интересна сюжетна линия, в която действащи лица са самата певица, нейната близка приятелка Ива Екимова и  любимият й мъж Петрозар Филипов.
Новият проект на Кали много бързо успя да въздейства на меломаните, които побързаха да дадат своите положителни оценки за него.

“Поредният добър проект от Кали! Напоследък има голяма конкуренцията между изпълнителите, защото всичко е много добре изпипано. Отново хит!”, “Много добро изпълнение и най-вече много добра идея за текст! Песента е много хубава, а клипът е ефектен и въздействащ. Браво!”, това са само част от коментарите, които “Поздрав” провокира часове след премиерата си в Planeta Official.

КАТЕГОРИИ