Феновете: “Най-добрата, ето“ е завръщане към песните, с които хората заобичаха Мария

Феновете: “Най-добрата, ето“ е завръщане към песните, с които хората заобичаха Мария

Мария поднесе поредна изненада на своите фенове – премиера на горещ, летен сингъл. Песента носи заглавие “Най-добрата, ето“ и вече може да бъде гледана в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизия “Планета“. За няколко дни проектът предизвика истински фурор сред меломаните, които не пропускат да поздравят звездата на телевизия “Планета“:

“Нещо различно, допада ми. Много интересна и като текст, и като концепция...“, “Напомня ми старото звучене тип “С първата луна“. Якичко. Топ песен!“, “Супер свежарка! А Мария отново е на ниво! Поздравления!“, “Това ще е най-големият й хит от известно време насам, истинско завръщане към песните, с които хората я заобичаха“, “Хит от Мария. Харесва ми, завръщането към корените на тази музика“.


Интереса към парчето е подсилен и от ефектния видеоклип, заснет от режисьора Николай Скерлев. В кадрите Мария е секси, стилна и много дръзка, а в една от визиите позира само по 4500 малки камъка Сваровски, които блещукат като малки светулчици по красивите извивки на перфектното й тяло.
“Най-добрата, ето“ е по музика на Tea Tairovic, аражнимент на Калин Димитров и текст на Анастасия Мавродиева.

фотограф: Георги Малев

 

КАТЕГОРИИ