Феновете избират златните хитове на “Пайнер” и “Планета”

Феновете избират златните хитове на “Пайнер” и “Планета”

В началото на 2015 г. Музикална компания “Пайнер” навърши 25 години от своето създаване. Това бе повод да предложим на нашите зрители да изберат най-емблематичните и харизматични песни, представени по телевизия “Планета”, “Планета Фолк” и “Планета HD” през последните 10 години. Класацията “50 Златни хита на Планета Пайнер” е в два раздела – поп-фолк и фолклор, защото така ще получим най-пълна музикална картина на изминалите години.
Само за няколко дни след старта на гласуването вече можем да се похвалим с огромен интерес към избора на хитове. Това е така, защото Вие сте тези, които ще определите хитовете, Вие избирате златните песни, оставили следа и спомени за цял живот. И защото сме сигурни, че харесвате не само една, единствена песен, ние Ви даваме възможност да изберете 3 свои любими заглавия от последните 10 години, които да предложите за финала на “50 Златни хита на Планета Пайнер”.
След анализ на Вашите предложения ще предложим и финално гласуване в двата раздела – поп-фолк и фолклор, а най-харесваните и обичани песни ще получат шанс за нов живот в ефира на телевизионните канали с марката “Планета”.

КАТЕГОРИИ