Феновете към Ариа: Искаме дует с Емануела или Галена

Феновете към Ариа: Искаме дует с Емануела или Галена

След появата на втория самостоятелен видеоклип - “Да те заболи“ в ефира на телевизия “Планета“, интересът към Ариа от страна на феновете е изключително голям. Певицата реши да поддържа гореща линия с тях, като отговаря на въпросите, зададени й от тях. Младата изпълнителка не се притесни да бъде откровена на всякакви теми, свързани, както с музиката, така и с личния й живот. Най-голямо бе любопитството към кариерата и бъдещите проекти на Ариа.

Меломаните са категорични в желанието си тя да им предложи дует с Емануела или Галена. Те смятат, че гласовете на тези две нейни колежки най-добре биха си паснали с нейния. Още повече, че дебютът на самата Ариа бе в песента “Незабравима“ с Емануела. И двете дами носят фамилията Цветкова, а това провокира вълна от въпроси, дали пък те не са сестри или роднини. Ариа с усмивка отговори, че нямат такава връзка, но са изключително близки приятелки от години.

Не липсва интерес и към това, с което певицата обича да се занимава в свободното си време.

“Моето най-голямо хоби винаги е била музиката, която съм щастлива, че вече превърнах в своя съдба”, откровена е с почитателите Ариа.

Тя не крие, че много работи в музикално отношение, включително и с вокален педагог, и в началото на есента със сигурност ще ги зарадва с нова песен.
Наред с музиката, другите големи увлечения за нея са спорта и пътешествията. Ариа обича лятото и морето, затова не пропуска моментите, в които може да им се наслади. Освен родното Черноморие, тя обожава и Френската Ривиера с нейните плажове и изискан лайфстайл.

КАТЕГОРИИ