Феновете за Ариа: Песен след песен, все по-добра

Феновете за Ариа: Песен след песен, все по-добра
Слушай в Стрийминг Платформите

Това лято музикален дебют направи Ариа. Певицата успя да се открои със своя професионализъм и продуктивност, които я наредиха сред най-обещаващите имена в поп-фолка. В това са категорични и меломаните, които вчера имаха възможност да видят най-новия проект на Ариа, озаглавен “Класа“. Видеоклипът направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube преди по-малко от 24 часа и веднага успя да си заслужи вниманието на зрителите. Силен хитов заряд в комбинация с атрактивно видео грабват от пръв поглед, а коментарите на публиката потвърждават, че певицата е сред новите й любими изпълнители:

“Наистина е класа! Брутална песен!“, “Браво, има огромен потенциал, много е талантлива и артистична. Клипът е много различен и ефектен, поздравления за екипа“, “Ариа има специална харизма. Браво!“, “Просто уникална“, “Браво, момиче, песента е мега яка. Песен след песен, все по-добра“, “Харесва ми, че полага изключително много труд и макар да е нов изпълнител, проектите й са на ниво с вече утвърдилите се изпълнители. Продължавай все така“, “Всяка следваща песен се приближава повече и повече до върха! Само напред, Ариа! 3-ти пореден хит“, пишат меломаните.


Вчера Ариа официално представи “Класа“ и в столичен нощен клуб, където песента отново даде заявка, че ще се превърне в един от хитовете на Есен 2019. За новото заглавие в репертоара си певицата се довери на композитора Даниел Ганев и текстописеца Росен Димитров. Режисьор и сценарист на лентата е Георги Манов, а оператор е Георги Марков.

КАТЕГОРИИ