Фики: Благодаря на моята Родина, че ме избра за победител

Фики: Благодаря на моята Родина, че ме избра за победител

Фики е победителят в осми сезон на уникалото шоу за преобразявания “Като две капки вода”. Певецът изправи на крака публиката с изпълнението на песента Hello на Лайнъл Ричи. След оспорвана битка той грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. За разнообразните си и изключително успешни превъплъщения той беше титулуван като “Мистър Изненада”.

“За мен беше магическо преживяване! Когато човек влага цялата си енергия и сърце в това, което прави, се увенчава с успех! Щастлив съм, че това шоу ми даде възможност да се разгърна и да спечеля одобрението на публиката и уважаемото жури“, сподели изпълнителят, който спечели категоричната подкрепа на зрителите. На второ място в звездната класация се нареди Маги Джанаварова, следвана от DARA и JJ.

“Искам да благодаря на моята Родина, че ме избра за победител. Това е най-прекрасният момент в моя живот. За мен равносметката е, че имах честта да имитирам 12 уникални певци, да изпея 12 невероятни песни, да изпитам емоция, която досега не съм изпитвал! За всичко това благодаря на целия екип на предаване номер 1 в българския ефир, начело с продуцента г-н Маги Халваджиян, на всички мои близки и приятели и на ВАС, дълбоко уважаваните от мен зрители, които не спряхте да ме подкрепяте. Благодаря от сърце! Обичам Ви”, каза още развълнуваният Фики.

В залата присъстваха и много специални гости – участници от предишни сезони. Едни от най-големите звезди в българския шоубизнес изпяха своя версия на италианския хит “Корона чао” на финала на осмия сезон на “Като две капки вода”.

снимки: “Като две капки вода”

КАТЕГОРИИ