Фики: Да бъдеш родител е велико чувство

Фики: Да бъдеш родител е велико чувство

Този уикенд Фики ще бъде специален гост в комплекс “Приказките“ край Харманли, за да зарадва с песните си почитателите на поп фолка. Дали до Харманли той ще пътува със своето семейство не е ясно, но повечето време певецът посвещава на Гюлджан и малкия Тони.

“Да бъдеш родител е велико чувство. Усетих го в момента, когато се роди Тони, вече не моrа да си представя живота без него. Децата са най-хубавото и прекрасно нещо на този свят. Моля се всички деца да бъдат щастливи и усмихнати. Те са нашето вдъхновение и нашата гордост - казва изпълнителят на хита “Брой до 12“ и допълва - Със сигурност бащинството ме направи по-отговорен. Нервен или притеснителен - не. В грижите за малкия на съпругата ми помага най-вече майка ми. Аз съм по увеселителната част -  радвам му се, пея му, играем си, забавлявам го и се старая всяка секунда да показвам любовта си към него“, откровен е Фики в свое интервю.


Че Фики е пораснал говори и съпричастността му към различни социални каузи, а на дневен ред е кампанията на Радио “Веселина“ - “Мисия отговорен шофьор”.

“Шофирайте разумно, бъдете внимателни - от това зависи нашият живот и животът на останалите“, съветва звездата на телевизия “Планета“.

След участието си в комплекс “Приказките“ Фики ще пътува до Стара Загора, където в по-късните часове на нощта има изява в “Планета Пайнер Клуб“. Новата седмица също е изпълнена с музикални изяви за певеца – на 3 юли той е гост в Слънчев бряг, а на 6-ти в Бургас.

КАТЕГОРИИ