Фики: Още от малък съм се надъхвал да покажа на хората как пея

Фики: Още от малък съм се надъхвал да покажа на хората как пея

Фики се връща в своето детство, за да си спомни за игрите и песните от тези невинни години. Певецът споделя, че неговото детство е било много хубаво, благодарение на родителите му.

“Бил съм с децата навън, играли сме на жумичка. За съжаление сега децата не играят толкова много заедно, не общуват, не комуникират помежду си. Повечето стоят предимно пред компютрите. Съветвам ги да играят повече и да се радват на детския си живот, защото е много красив.”

Фики разкрива, че и той като повечето си връстници е ходил на детска градина и още от тогава пее. Една от първите песни, която е изпълнявал още като много малък, макар и много трудна, e “Ах, къде е мойто либе”.

“Слушал съм доста различна музика – слушал съм поп музика, слушал съм много Стиви Уондър. Хората, които се интересуват от мен знаят, че Стиви Уондър е моят любим изпълнител, човекът, който обожавам като глас и като доброта. Аз усещам, че той е много добър човек и затова Господ го е надарил с толкова голям глас и може да пее по този начин.”

Изпълнителят не крие, че е участвал в доста детски конкурси за песни и сегашната му професия е негова сбъдната мечта

“Още от малък съм се надъхвал да покажа на хората как пея. Имам го вътре в себе си този хъс за сцената.”

Почитателите на Фики могат да го аплодират още утре на концерта по случай “16 години телевизия “Планета” в зала “Колодрума” в Пловдив. Певецът обещава да се раздаде от цялото си сърце и душа за публиката в Града под тепетата.

КАТЕГОРИИ