Фики: Влагам цялата си душа и старание във всеки един образ

Фики: Влагам цялата си душа и старание във всеки един образ

Цяла България е очарована от Фики – от неговия талант, харизма и усърдие, които влага в представянето си в шоуто за преобразяване “Като две капки вода“. Певецът не крие, че всички образи сами по себе си са трудни за изиграване, защото трябва да се имитират и като глас, и като поведение, трябва да се превъплътиш и да влезеш изцяло в кожата на дадения изпълнител - до най-малкия детайл:

“Аз влагам цялата си душа и старание във всеки един образ. Падат ни се невероятни артисти, старая се да ги представям достойно”, откровен е Фики в интервю за в. “24 часа“

Той споделя, че синът му Тунчер с нетърпение очаква всяко негово превъплъщение, а любимият му образ, в който Фики досега се е превъплъщавал, е този на Ерос Рамацоти в миналия сезон на предаването.

“Запомнил е някои думи на италиански език, другите си ги измисля, но пее вярно и маниерничи – все едно той е в шоуто и трябва да го имитира”, разказва изпълнителят.

Преди дни Фики доказа, че за да пребориш страховете и притесненията си, най-добре е да се изправиш очи в очи с тях. Имитацията, която трябваше да направи в миналия епизод – да изпълни рок баладата Is This Love на Дейвид Ковърдейл, върна Фики към един от най-трудните моменти в живота му. Той сподели какво поражение на психиката му е нанесла песента му Is This Love, която стана популярна сред феновете като “Издислав“. Причината за подигравките, които тогава отнесе певецът, бе недобрият английски език, с който изпя парчето.

“Грешката на мен и моя екип беше, че избрахме да изпея тази песен на английски в този жанр, което не е присъщо. Is This Love ме накара да спра да следвам мечтите си, което за мен беше много тежко“, призна с тъга Фики.

Въпреки тежкия спомен и връхлитащите го негативни емоции, певецът обаче успя да надмогне себе си и се представи блестящо в епизода, с което спечели бурните овации както на публиката, телевизионните зрители, така и на журито.

“Фики, ти владееш перфектен английски – заяви Хилда Казасян, а Фънки дори му постави по-висока оценка отколкото на самия Дейвид Ковърдейл - Дейвид не би могъл никога да я изпее на живо като теб, но между нас да си остане“.


Припомняме Ви, че Фики озаглави първият си самостоятелен албум Is This Love, появил се през 2016 година. И до днес музикалният проект е в топ 5 на най-слушаните албуми в стрийминг платформите, а него може да намерите тук:
Днес за Фики предстои ново предизвикателство на сцената на “Като две капки вода“. Предстои да видим певеца като Ray Charles, а ние му пожелаваме много успех и нека отново грабне сърцата на всички със своето изпълнение.

КАТЕГОРИИ