Фики: Жадувам за сцената

Фики: Жадувам за сцената

През изминалия уикенд Фики открито призна, че жадува за сцената и за момента когато отново ще може да бъде сред феновете си. Певецът бе категоричен, че наред с това му липсва възможността да се здрависа с хората, да ги прегърне и затова се надява по-скоро да се справим с пандемията и всичко лошо да остане зад гърба ни. Оптимизмът и позитивната нагласа продължават да са в основата на неговото мислене:

“Трябва да бъдем по-добри един към друг и да се обичаме. Да се усмихваме по-често, а не да изливаме негативна емоция, която би ни карала да се чувстваме по-зле“, споделя Фики в “Събуди се“.

За новото си парче “Не ти прощавам“, събрало над 3 милиона гледания, певеца казва:

“Аз съм от хората, които прощават. За да ти се случват хубави неща с даден човек, трябва да простиш. Всички хора правим грешки. Едно от нещата, които по-трудно бих простил, е лъжата“.


Фики все пак е от изпълнителите, които въпреки пандемията и ограничителните мерки, продължава да е на сцената. Това се случва благодарение на предаването “Като две капки вода“ – All Stars, в което е един от най-атрактивните участници. С всяка своя изява печели адмирациите на журито, участниците и зрителите, а тази вечер предстои да го видим в образа на Robbie Williams:

“Гледам да давам максималното от себе си за публиката и се радвам, че хората го оценяват“, казва Фики.

Той даде отговор и на появилите се медийни спекулации относно това, че в скоро време семейството му ще се увеличи с  нов член.

“Бих се радвал много, но за съжаление, такъв късмет нямаме все още. Надявам се в най-скоро време да се случи. Много обичам децата и бих искал да имам повече деца“, обясни певецът.

Най-щастливите му моменти са дарени от неговото семейство и сина му, който уверено върви по стъпките на популярния си баща:

“Вкъщи постоянно слушаме музика, имам много инструменти, на които свирим с голямо удоволствие. Синът ми може би усеща любовта ни към музиката и може би също ще тръгне в тази посока. Но ще си реши сам“, откровен е Фики.

КАТЕГОРИИ