Фики е първият победител в новия сезон на “Капките”

Фики е първият победител в новия сезон на “Капките”

Фики е първият победител в осмия сезон на шоуто “Като две капки вода”. Участниците се преобразиха в първи образ по свой избор, а най-голямата изненада за журито и за публиката беше именно поп-фолк певецът, който заложи на образа на световната звезда Стиви Уондър.

“Много благодаря на целия екип на “Като две капки вода” за професионализма и за този грим. Мисля, че дадох всичко от себе си. Стиви Уондър е любимият ми артист, с него съм израснал и за мен е истинска чест да бъда в неговия образ, сподели развълнуваният Фики.

Брилятното изпълнение на “Isn`t She Lovely”, спечели адмирациите на уважаемото жури, а Маги Халваджиян не се стърпя и излезе на сцената с думите:

“В това изпълнение на сцената видях целия стил на света – в тази песен, в балета, в костюмите, в грима и това момче, когато дойде при мен за първи път да си говорим, когато го поканих в шоуто, е едно от най-възпитаните момчета, които аз съм виждал.”


Зрителите също затрупаха Фики с многобройни хубави коментари и суперлативи за неговото превъплъщение, които истински го зарадваха:

“Браво на Фики и си мисля, че той ще изненадва с всеки следващ образ!”, “Аз съм от хората, които не слушат поп-фолк, но това момче ме втрещи тази вечер! Много, много добре пее!”, “Уау! Не очаквах с този тембър да докара Стиви. Не очаквах и такава актьорска игра. Много съм изненадана! Браво!”, “Великолепно изпълнение на Фики. Поздравления от сърце – 1 към 1, и визуално, и вокално.”

снимки: “Като две капки вода”

КАТЕГОРИИ