Фики – предизвикан от 7 красиви жени

Фики – предизвикан от 7 красиви жени

Седем неустоимо красиви българки се опитаха да предизвикат Фики със съблазнителни снимки. Преслава, Николета Лозанова, Андреа, Десислава, Галена, Цветелина Янева и Анелия цяла седмица го питаха и пробваха дали е “Железен” и той доказа, че е такъв. Певецът на годината не обели и дума до момента, в който излезе едноименната му песен. Тази закачка преди премиерата й кореспондира с текста, който разказва как лирическият герой може “ден и два, и три” да чака своето единствено момиче, без да го пипне с пръст.
Клипът към “Железен” е заснет в RIU Pravets Golf & Spa Resort от режисьора Николай Скерлев. Романтичните екстериорни решения на комплекса допринасят за още по-красивото и въздействащо пресъздаване на любовната история. Непредвидено и не по сценарий се оказало само скачането на Фики в басейна с изключително скъп костюм, част от стайлинга за видеото.

“В един момент толкова се вкарах във филма, че реших, че е редно да се хвърля с дрехите във водата заради екранната ми любима”, разказва изпълнителят на “Пайнер” за комичната ситуация, която обаче се е вписала много добре в сюжета.

снимки: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ