Фолклорен сървайвър за Ивелина Колева и екипа на “Планета”

Фолклорен сървайвър за Ивелина Колева и екипа на “Планета”

Само преди ден Ивелина Колева засне 4 нови фолклорни мелодии. Певицата и екипът на режисьора Радослав Георгиев избраха няколко живописни и красиви кътчета в Хасковска област и в комплексите  “Арда” и “Тепавицата”.

“Това бе истински фолклорен сървайвър”, с усмивка сподели Ивелина Колева пред www.planeta.tv като обясни, че колкото красиви, толкова и труднодостъпни са били снимачните терени. “Получиха се обаче страхотни кадри, които вярвам, че ще се харесат на зрителите на телевизия “Планета Фолк”.

Песните, на които певицата засне видеоклипове, са 3 съвсем нови мелодии – “Камък си на мястото тежи”, “Мъжко се дете родило” и “Елена мома”, които ще намерят място в дебютния й фолклорен албум.
Ивелина Колева засне и още една песен, която вече е позната на почитателите й от участието на изпълнителката в конкурса “Пирин фолк” през 2009 – “С мерак, любов и песен”.
По време на снимките Ивелина Колева сменя 7 различни визии, от които една е със стилизиран костюм, а останалите 6 са със стилни и красиви рокли. За грима й се погрижи Боряна Драгиева, а коафьорът Светослав Нейков за прическите, с които ще видим изпълнителката във видеоклиповете.
Специално участие в снимките взе и танцова формация “Пловдивъ”, която внася допълнителен колорит в снимките.

КАТЕГОРИИ