Фолклорни празници със звездите на “Планета Фолк”

Фолклорни празници със звездите на “Планета Фолк”

Лятото е изпъстрено с много фолклорни празници и фестивали, а звездите на телевизия “Планета Фолк” са неизменна част от тях. Още в петък Славка Калчева ще бъде специален гост на 19-тия международен фолклорен фестивал “Дорково 2017” в община Ракитово. Тя ще представи най-обичаните и популярни мелодии от своя репертоар и така ще направи празника незабравим. В събота в Момчилград на Централния площад ще се събере мало и голямо на Осмата международна среща на момчилградчани - “Момчилград винаги в сърцето ми”. Там са поканени Ивана и Янко Неделчев. Мегазвездата на телевизия “Планета” ще излезе на сцената заедно със своя бенд, за да зарадва многобройните гости със своите най-големи хитове.

В летовище “Свети Константин“, Община Пещера, отново в събота Здравко Мандаджиев с танцово шоу “Кабири” ще се включат в регионалния фолклорен събор “Свети Константин 2017”. В Поликраище, Община Горна Оряховица, пък за концерт са поканени Сестри Диневи. Още хубава народна музика ще звучи в събота и в други краища на България. Николай Славеев и неговия бенд ще бъдат част от Празничния концерт в Златоград. Нелина пък е специален гост на Празника на град Стрелча.
Ивелина Колева с хубави добруджански песни ще весели гостите на Фестивала на Балканската скара в Бургас в неделя. Мария и Магдалена Филатови ще бъдат кулминацията на концерт по повод Илинден в местност “Чалин Валог, община Банско. 

 

КАТЕГОРИИ