Фурор в Лондон с Ивана

Фурор в Лондон с Ивана

Концертът на Ивана и нейния бенд в Лондон на 10 март премина при изключителен успех. Залата на Selby Centre се оказа малка, за да побере всички желаещи да отбележат заедно с Певицата на народа Празника на жената. Сред публиката преобладаваха дами на различна възраст, но не липсваха и кавалери, без които емоцията  нямаше да бъде същата. Ивана откри своя концерт с един от най-емблематичните си хитове - “Аз съм с теб”. Последваха много лирични песни като специално място беше запазено за обичани народни мелодии и кръшни хора, без които не може да мине нито един български празник, независимо в коя точка на света се намираме.

В разгара на купона певицата не се стърпя да отправи своето специално послание към всички българи, присъстващи в Selby Centre:

“Досега винаги, когато съм ходила в чужбина съм призовавала нашите сънародници да се върнат в Родината. Сега като виждам как добре сте се устроили и може да помагате и на вашите близки в България, няма да го направя. Бъдете щастливи там, където сте избрали да бъдете!”

Тези силни думи бяха последвани от чувствено изпълнение на “Ало, мамо”, може би най-подходящата мелодия за случая, която развълнува всички присъстващи. Музикалният спектакъл на Ивана и нейния бенд продължи повече от три часа, а финалът му бе ознаменуван от нестихващи аплодисменти и няколко биса.

На следващия ден Ивана се възползва от малкото свободно време преди полета и като всяка суетна дама, се отдаде на шопинг в най-големия МОЛ в английската столица, разположен в Олимпийския парк. Тя попълни своя гардероб с няколко тоалета в стила на актуалните модни тенденции за новия сезон.

КАТЕГОРИИ