Габриела Пеева от Трио Сопрано стана майка на момиченце

Габриела Пеева от Трио Сопрано стана майка на момиченце

Днес в 12:20 часа за първи първи път проплака дъщеричката на Габриела Пеева от трио Сопрано. Певицата и нейният съпруг Мирослав Савов са избрали да нарекат своята малка принцеса Саня, а името се приема като символ на благородство и сила.

“Безкрайно сме щастливи от новото попълнение в нашето дамско трио”, споделя с трепет Петя Вардева от трио Сопрано и специално за planeta.tv издава, че Саня е една малка красавица, която е висока 50 см и тежи 3,300 кг.

Майката и бебето се чувстват прекрасно, а многобройните сърдечни поздравления от близки и приятели вече валят към тях. Щастливите родители изказват специална благодарност на екипа на СБАЛАГ “Селена” в Пловдив за професионалното отношение!

Със сигурност Саня е най-големият подарък за семейство Савови, които през лятото на 2020 г. отбелязаха първата годишнина от своята сватба. Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят на Габи и Миро появата на тяхната дъщеря Саня, с пожелания за здраве, незабравими щастливи моменти заедно и много сбъднати мечти!

КАТЕГОРИИ