Габриела от Трио Сопрано е рожденичка днес

Габриела от Трио Сопрано е рожденичка днес

На днешния ден, 6 декември, рожден ден празнува Габриела Пеева от Трио Сопрано. Първи с мили пожелания изненадаха рожденичката нейните колежки Петя и Биляна.

“Честит рожден ден, Габи! Пожелаваме ти здраве, късмет, любов, щастливи моменти и да си все така усмихната! Обичаме те и сме много щастливи, че сме заедно!”

Трите момичета освен, че работят заедно, са и много добри приятелки. Днес те няма да пропуснат да вдигнат наздравица за рождения ден на Габи.

Трио Сопрано са изключително щастливи, че бяха част от концерта “16 години телевизия “Планета” на 28 ноември. В Пловдив те бяха удостоени с честта да открият бляскавия спектакъл в зала “Колодрума”. Петя, Биляна и Габриела подгряха публиката в ритъма на най-новото си музикално предложение  “Can Can” и дадоха подобаващ старт на едно шоу, което ще се помни дълго. Тяхното изпълнение вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube, а този уикенд зрителите на телевизия “Планета” и “Планета HD” ще могат да видят целия концерт по случай 16-тия рожден ден на музикалната медия.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Габриела Пеева с пожелание за здраве, щастие и много сбъднати мечти!

КАТЕГОРИИ