Галена: Аз не участвам в класации, а в купона

Галена: Аз не участвам в класации, а в купона

Галена е артист-изпълнител с много почитатели и хитови заглавия, а за своята рецепта за успех, тя е категорична:

“Аз не участвам в класации, а в купона. Ние не трябва да се делим, да казваме: “Тази сега е No едно, втора или трета...”. Ако гледаме на себе си поотделно, никога няма да бъдем сплотени и няма да можем да сплотим и публиката. Телевизия “Планета” ни е дала много и продължава да ни дава”, казва Галена.

Певицата е щастлива, че във времето, в което живеем в момента – на интернет и многобройни канали, в които се излъчват поп-фолк песни, изпълнителите от този жанр имат голям успех и ако продължават да се държат, ще стигнат далече.

“Хората в чужбина нямат възможност да идват на нашите участия и единствената връзка с нас е телевизия “Планета” и PlanetaOfficial, канала ни в YouTube, така че има обратна връзка. Много е важно, когато искаш да предадеш нещо, то да се изконсумира. Има такава връзка и аз се радвам, не заради нещо друго, а защото когато отиваш някъде надалеч си казваш: “Там знаят само ретро парчетата от време оно”. Напротив, те знаят последните ни песни наизуст, и си ги пеят, и си ги искат. Това е нещото, което най-много ми направи впечатление по време на последното ми турне в Америка.”

На почитателите на поп-фолка Галена желае здраве, да бъдат сплотени, да бъдат щастливи и да пазят българското, независимо в кое кътче на Земята се намират, да раждат деца, за да се чува българското.

“За мен това винаги е било много важно като един истински патриот.”

снимки: Biad Premium Club Sofia

КАТЕГОРИИ