Галена: Страстта, с която работя е все същата

Галена: Страстта, с която работя е все същата

Една от най-успешните, харесвани и продуктивни певици, Галена вече 17 години владее сърцата на публиката. За това време тя не спря да надгражда себе си, да прави качествени и различни проекти, а наскоро призна:

“Винаги има какво да се научи, независимо на колко си и какъв път си изминал. Емоцията и усещанията ми са все едно през моите първи 5 години. Страстта, с която работя е все същата, не я губя, а напротив - засилва се“, сподели Галена в “На кафе“.

Звездата на телевизия “Планета“ е откровена, че с екипа си непрекъснато търсят нови неща, с които да изненадат първо себе си, а след това и публиката. Дори по време на пандемията Галена продължи активно да създава нова музика, която да предложи на меломаните. За радост съвсем скоро ще са факт и първите й лайв срещи с почитателите.

Галена откровено говори и за своето любимо хоби, модата, с която от 2011 г. насам се занимава професионално, заедно с дизайнера Борче Ристовски и стилиста Добромир Киряков. Певицата признава, че с тоалетите си е възможно да се раздели, но не и с обувките си, защото те са нещо наистина специално за нея.

 

КАТЕГОРИИ