Галена даде старт на ново вълнуващо предизвикателство

Галена даде старт на ново вълнуващо предизвикателство

С много вълнение Галена очакваше старта на предаването “Гласът на България“, в което този сезон е треньор. Завладяващи гласове, силни емоции и невероятни лични истории на участниците грабнаха зрителите пред екраните още в първия епизод на музикалната надпревара в неделя вечер, а Галена успя да привлече в своя отбор два от най-ярките таланти до момента – Петя и Екатерина, които буквално завладяха всички със своите изпълнения.

“Търся онова “дзън” в гласа, което ме кара да трепна - сподели дни преди началото Галена в “Шоуто на Николаос Цитиридис” и допълни – Участието ми в предаването е едно от най-големите предизвикателства в живота ми. Получавала съм много покани да участвам, но за за първи път сега усетих, че мога да си позволя да се справя с начина, по който хората приемат участието си в “Гласът на България“.


Галена призна, че е имала доста интензивно лято и затова в края му е решила да подари незабравимо приключение на синовете си, като ги заведе на екскурзия до Дисниленд. Директно от Париж певицата сподели кадри от това емоционално преживяване и призна, че за самата нея е било изключително вълнуващо.

Заедно с Галена, Стефан и Алекс бе и майката на изпълнителката, Венета, като всички заедно изживяха страхотни и много вълнуващи мигове в света на Дисни. Веселата компания грабна феновете на звездата в социалните мрежи и определено зареди с много настроение в началото на септември.

КАТЕГОРИИ