Галена и Цветелина Янева поставят начало на празничното декемврийско настроение

Галена и Цветелина Янева поставят начало на празничното декемврийско настроение

Най-горещият хит на Лято 2016 ще стопли отново сърцата на феновете. В първия ден на най-празничния месец от годината – декември телевизия “Планета” зарадва многобройните си последователи в YouTube и в своя ефир с ексклузивно видео на “Пей, сърце”. Уникалното холограмно шоу, подготвено от Галена, Цветелина Янева и техния екип даде едно силно и различно начало на концерта “15 години телевизия “Планета” на 22 ноември. Това е и първият клип от спектакъла, който се появява като реверанс към всички, които не успяха да споделят емоциите с любимите си звезди в Зала “Арена Армеец”. Още повече, че този уикенд е много специален за “Планета” ТВ, защото на 4 декември 2001 година официално стартира нейната програма. Подготвили сме много изненади за всички зрители, а част от звездите на музикална компания “Пайнер” ще отправят личните си пожелания към тях.
Месец декември ще бъде богат на много музикални телевизионни премиери, като освен новите клипове, за първи път ще бъдат излъчени и няколко концерта. На 25 декември почитателите на Веселин Маринов ще се насладят на уникалния му спектакъл “35 години на сцена”. В празничната Коледна и Новогодишна програма е включена още официалната промоция на Фики, на албума Is This Love.
В самата Новогодишна нощ – на 31 декември ще празнуваме заедно с най-обичаните имена на “Пайнер” и “15 години телевизия “Планета”. Първите минути на 2017-та ще започнат с “Нощта на звездите” – музикалната програма, снимана преди няколко дни в столичния клуб Mеgami.

КАТЕГОРИИ