Галена и Галин на Южното Черноморие

Галена и Галин на Южното Черноморие

Две от най-горещите имена в поп фолка – Галена и Галин отново са край морския бряг. И както може би се досещате причината за това са техните поредни клубни изяви по Южното Черноморие. Още тази вечер Галена ще събере меломаните в “Планета Пайнер Клуб” в Слънчев бряг, където безспорен гвоздей в програмата ще бъде най-новия й хит #TheBo$$.
Галин също ще радва с хитовете си тези, които са по морето - в петък той ще е гост в Поморие, а в събота Приморско ще е домакин на едно горещо поп фолк парти с него. И ако Галена вече представи най-новото си парче, то феновете на Галин очакват неговото музикално предложение този сезон.
Морски уикенд очаква и Джена, която стартира музикалните си изяви от Созопол на 21 юли, в съботната нощ продължава в Слънчев бряг и завършва на 23 юли във Варна.
Феновете на Преслава също могат да я посрещнат този уикенд в “Планета Пайнер Клуб” в Слънчев бряг, където звездата ще вдигне градуса на настроението с най-хубавите си песни. Емануела пък в неделната вечер ще пее за всички бургазлии и гости на града.

КАТЕГОРИИ