Галена и много приятели изненадаха Емилия на последното й клубно участие

Галена и много приятели изненадаха Емилия на последното й клубно участие

Вчера вечерта Емилия официално приключи своите клубни музикални изяви до раждането на второто си дете. Певицата бе гост в столичния The Cotton Club, а публиката буквално избухна при появата на звездата. Това обаче не бе най-емоционалния момент на вечерта, защото най-голямата изненада, както за гостите, така и за самата Емилия, бе появата на Галена. Изпълнителката на хита “Пантера” реши да зарадва своята колежка, като лично се присъедини към това по-специално парти. Много приятели и почитатели на Емилия също се присъединиха към партито. Сред тях бе Кети, която меломаните познават като изпълнителката допълнила хита “Ето ме” с красиви вокали, коафьора Емилио Стефано и още много почитатели на Емилия от чужбина.
Много купонджийско настроение, много хитове и весели моменти ще останат като спомен от тази вечер, а сред най-горещите моменти бе импровизирания дует, който Галена и Емилия направиха на сцената. Още началните акорди на California предизвикаха фурор сред гостите, а след включването на Галена, която изпълни  партията на DJ Цеци Лудата глава, страстите буквално ескалираха до краен предел и градусът на купона стана особено висок.
Най-горещите моменти от това участие може да проследите и в официалната страница на Емилия във Facebook, а ние й пожелаваме да се наслади пълноценно на последните месеци в очакване на щастливото събитие.

снимки: The Cotton Club

КАТЕГОРИИ