Галена – между “Гласът на България” и изявите край морето

Галена – между “Гласът на България” и изявите край морето

Седмицата, която приключва се оказа една от най-натоварените за Галена. Звездата на телевизия “Планета” се впусна в новото предизвикателство – да бъде част от журито, което ще избере новия победител в “Гласът на България”. Снимките на риалити формата започнаха, но те съвпадат с многобройните ангажименти на певицата в клубовете в страната.
Началото на седмицата Галена посвети на “Гласът на България” и бързо се превъплъти в ролята на ментор.

“Страхотно е тук! Надявам се всички да направим най-доброто, за да подберем най-добрия глас на България. Вдигнали сме летвата”, каза Галена пред bTV, а нейният колега в журито – китаристът Иван Лечев допълни: “Настроението е прекрасно и всичко е под контрол. Разчитайте на нашето компетентно мнение, за да намерим глас, който има излъчване, разпознаваем е и се откроява”.

Любо Киров също е категоричен, че и тази година ще се търси глас, който те кара да се обърнеш, а Дара не крие, че като най-младият член на журито, е на една вълна с кандидатите за слава и напълно ги разбира…

През втората половина на работната седмица Галена се отдаде на ангажиментите си на поп-фолк звезда и с песните си зарадва многобройните гости на морските курорти Царево, Китен и Приморско. Типично в неин стил тя се раздаваше докрай и повдигна и без това горещия градус на емоциите. Следващата седмица също се очертава с доста натоварена програма за певицата. Какво ще се случи… очаквайте да разберете от програмата на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ