Галена между Маями и “Гласът на България”

Галена между Маями и “Гласът на България”

Тази вечер по изключение зрителите ще гледат поредния епизод от риалити формата “Гласът на България”, в който един от треньорите е Галена. Звездата на телевизия “Планета” ще има шанса да окомплектова своя отбор, с който ще се бори да спечели формата. Последните музикални двубои ще се проведат тази вечер, а Галена за пореден път ще докаже, че знае как и може да направи силен и печеливш отбор.
2
Това, което провокира последователите на певицата са няколко фотоса, които тя публикува в своя Instagram-профил. Те ни отвеждат към слънчевите плажове на Флорида. Някои дори се заблудиха, че Галена в момента е там и се наслаждава на слънчевите лъчи и изумрудените води, още повече, че тагът е #baywatch. Но както се подразбира от другата снимка, в която позира с Азис, случката е от гостуването на двамата в Naples, от дните, когато бяха там за съвместното си Американско турне.
“Дръж се естествено, снимат ни” – написа Галена, а последователите й в социалните медии буквално я засипаха с комплименти за добрата фигура и изборът на бански костюм.

КАТЕГОРИИ