Галена – от Царево до Варна

Галена – от Царево до Варна

Една от най-търсените изпълнителки на музикална компания “Пайнер“ - Галена този уикенд може да бъде открита между Царево и Варна. Съвсем логично тези локации се определят от клубните изяви на звездата. Феновете са щастливи тази вечер да я аплодират в актуалната парти дестинация по Южното Черноморие, а още утре Галена продължава музикалния маратон в друг предпочитан курорт, Слънчев бряг. И в двете нощни заведения, в които ще гостува певицата, наред с най-големите й хитове, ще звучи и актуалния дует на Галена с Криско - “Красиви лъжи“. Телевизионната премиера на видеоклипа бе в програмата на телевизия “Планета“, а феновете могат да го гледат и по “Планета HD”.

“Не знам за вас, но на мен ми става много слънчево и лятно всеки път като гледам и слушам “Красиви лъжи”, и много се надявам да сме успяли да откраднем сърцата ви. Красивите места, които виждате във видеото, са си наши, български“, пише Галена в социалните мрежи.

Видеоклипът красиви лъжи е заснет край Варна и на север от морската ни столица, която този уикенд отбелязва своя празник. Това е повод Галена отново да се завърне там тази събота, за да поздрави с песен всички жители и гости на града, които на 15 август – Успение Богородично ще празнуват заедно във Варна.

КАТЕГОРИИ