Галена открива парти сезон 2020 в Лондон

Галена открива парти сезон 2020 в Лондон

Галена вече е в Англия и се готви за първия си концерт зад граница тази година. Домакин на партито е българския ресторант UNIKAT-2 в Лондон, а певицата ще открие парти сезон 2020 в английската столица. Бляскав финал на международните срещи на звездата на телевизия “Планета” сложи турнето в САЩ и Канада с нейната дуетна половинка Фики. След една успешна и щастлива година, певицата не пропусна да сподели своята равносметка:

“Искам да използвам това символично ново начало, за да Ви пожелая да имате енергията и подкрепата на хората, които обичате, за да преследвате нещата, които карат сърцата Ви да се усмихват! Бъдете добри един към друг, раздавайте любовта си и нека дните Ви са споделени с любими хора и изпълнени със смисъл! Нека 2020 донесе благоденствие на всички ни, а за да я започнете красиво, съм Ви подготвила една малка изненада! Нямам търпение за всичките ми срещи с Вас и през тази година! Обичам ви, бъдете честити!”


Всъщност изненадата, за която говори Галена е новия й луксозен многолистов календар за 2020 година. Това е нейното малко “благодаря” за всички, които искат да я “виждат” всеки ден:

“Представям Ви календар Галена 2020, който ще ви подарявам на нашите срещи и ще ги отбелязваме заедно в него, всички нощи, прекарани в сладки емоции! С пожелания за много красиви мигове през 2020”, написа певицата в официалните си профили, където публикува и видео с новия календар.

КАТЕГОРИИ