Галена с първи проект за 2021 година

Галена с първи проект за 2021 година

Галена даде музикален старт на 2021 година с песента “Къде беше ти“. Видеоклипът направи премиера в YouTube канала GALENA, както и в ефира на най-новата телевизия Planeta 4K, а минути след появата си предизвика вълна от реакции сред меломаните. Публиката е категорична, че проектът е повече от приятна изненада, а Галена е откровена:

“...Отношенията между двама души могат да бъдат красиви, могат да бъдат грозни, но почти никога вечни. Затова оценявайте хората, които са в живота ви, преди да е станало твърде късно. Благодаря на екипа, отговорен за съществуването ѝ, както и на екипа, който превърна настроението ѝ във визуално изживяване, защото тази песен ме докосна по начин, който рядко усещам. Надявам се и при вас да се случи. И помнете — любов се доказва всеки ден!“

Видеоклипът е дело на режисьора Виктор Антонов, оператор е Радослав Гочев. Creative Director на продукцията е Добромир Киряков. Януари месец е особено вълнуващ за певицата, защото през 2004 година, точно през януари тя стана част от звездното семейство на “Пайнер”. Тези дни многобройните й почитатели ще я поздравят за 17 успешни години на музикалната сцена и ще се радват с нея на всичко, което ще им подари през 2021 година. Телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” също се присъединяват към поздравите и пожелават на Галена все така да бъде различна, непредсказуема и оригинална в своите проекти.

КАТЕГОРИИ