Галена с подарък за абонатите в YouTube

Галена с подарък за абонатите в YouTube

Тези, които искат да сверят модния си часовник и да вкусят глътка звезден блясък знаят, че профилът, към който задължително трябва да обърнат поглед в социалните мрежи е този на Галена. Звездата на телевизия “Планета“ освен носител на многобройни музикални награди неведнъж е била отличавана за своята оригиналност, стил и перфектна визия. С уникална по рода си фотосесия изпълнителката даде старт на новата 2021 година във виртуалното пространство. Кадрите са част от новият календар на Галена, а всяка снимка предизвиква вниманието на феновете и провокира желанието им да видят още и още от любимата си певица.

Началото бе поставено с умилително видео на малкия син на Галена, Александър, който разгръща с много старание страниците на календара, а след това последваха публикации на отделните фотоси от него. Първата снимка бе придружена от #Amazing, а след нея може да видим кадри с етикети #Naughty, #Entertaining, #Lovely, #Awesome, #Gorgeous. Всъщност те изписват името Галена на латиница и ни разкриват различните лица на изпълнителката. А може би Галена пожелава точно такава пъстра година, изпълнена с невероятни моменти и хубави емоции на феновете.
Припомняме Ви, че в края на 2020-та Галена стартира самостоятелен YouTube канал и обеща, че изненадите от нея тепърва предстоят. Първата от тях бе, че певицата избра на случаен принцип 100 от абонатите в канала си, на които подари календара си за 2021 година.

“А когато възобновим срещите на живо, ще има и за останалите“, разкрива Галена.

КАТЕГОРИИ