Галин: Благодаря Ви за подкрепата. Продължавам да работя единствено и само за Вас

Галин: Благодаря Ви за подкрепата. Продължавам да работя единствено и само за Вас

Галин е изключително щастлив от огромния успех, който предизвика най-новия му сингъл “Роклята ти пада”. Изпълнителят разкри, че песента е създадена специално за младите хора и се радва, че те се забавляват с нея и е част от абитуриентските празници.

“Имах възможност да присъствам на абитуриенските балове тази година, имах участия в много клубове в цялата страна и за моя огромна радост видях, че “Роклята ти пада” е сред най-поръчваните песни, именно от абитуриентите. А това ме прави изключително щастлив, защото за мен най-големия стимул е песните ми да достигат до хората и да бъдат харесвани от публиката. Благодаря Ви за подкрепата, продължавам да работя единствено и само на Вас”, сподели Галин.

Певецът разкри още, че вече работи по 4 нови проекти, но засега няма да дава срок, в който ще бъде представен някой от тях.
Той признава, че на този етап иска “Роклята ти пада” да изживее максимално своя живот и чак след това ще представи нов сингъл. Само за две седмици след премиерата си “Роклята ти пада” регистрира близо 2 200 000 гледанията в най-големия портал за видео споделяне – YouTube, което я превръща в един от сигурните хитове на Лято 2015.

КАТЕГОРИИ