Галин: Много съм щастлив от успеха на “Парата ако хвана”

Галин: Много съм щастлив от успеха на “Парата ако хвана”

Това признава изпълнителят в свое интервю за “Добро утро, България”.

“Когато човек взима участие в нещата, които прави от музикална гледна точка и те имат успех, тогава той се чувства много щастлив”, категоричен е Галин, който освен по отношение на музиката, активно е участвал и в създаването на аранжимента на парчето, неговия текст и видео.

Галин разкрива, че идеята на екипа е била да създаде един хумористичен проект, на който хората да се забавляват и това е причината песента да бъде представена не с лъскав клип, а под формата на пародия.
Изпълнителят бе откровен, че въпреки огромните успехи, които жъне на музикалната сцена не се възприема като звезда, а като обикновено момче, което е трето поколение музикант, цял живот се е занимавало с музика и живее с нея. Той признава, че е устремен изцяло към своя път и никога не е бил изкушен от така наречените мръсни номера, с които много хора свързват поп фолк жанра.

“Човек трябва да си гледа своя път и да си търси вярната посока в живота, това трябва да е водещо, защото с мръсни номера никой не е стигнал далече”, откровен е Галин.

Той е благодарен на всички хора около него, които му помагат и го подкрепят, като увери, че ще продължава да прави проекти, с които да радва публиката.

КАТЕГОРИИ