Галин: Не забравяйте да казвате на най-близките си хора, че ги обичате

Галин: Не забравяйте да казвате на най-близките си хора, че ги обичате

Тези дни Галин публикува емоционален статус на своето стори в Instagram. Певецът се обърна към последователите си с посланието:

“Не забравяйте да казвате на най-близките си хора, че ги обичате. Те заслужават да го знаят и да го чуват“, пише изпълнителят.

Той споделя, че както неговото семейство, така и много други са принудени да живеят разделени, далеч едни от други - в различни държави и континенти.

“А мислите ли си понякога, как времето минава и колко малко от това време прекарвате с хората, които обичате повече от всичкo“, обръща се певецът към последователите си и ги провокира да се замислят за наистина ценните неща в живота.

Самият той не пропуска моментите, в които може да бъде заедно с любимите си хора, а срещите с публиката също носят много позитивни емоции за Галин. Той е щастлив от възможността да пее за своите почитатели, а август се очертава изпълнен с поредица от клубни изяви. Тази седмица музикалните участия на Галин са в Приморско, Кърджали и Варна, а следващата – в Китен, Момчилград и отново в Приморско.

 

КАТЕГОРИИ