Галин: Разголвам душата си много трудно

Галин: Разголвам душата си много трудно

Галин е специален гост в предаването “Звездно”, а поводът за поканата е новия му дует с Емануела “5,6,7,8”. Една различна песен, която за първите 24 часа генерира 300 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial. Певецът не крие удовлетворението си от крайния резултат, който по думите му е надминал очакванията:

“Има хора, които много добре си разбират от професията и когато работиш с такива хора, ти е хубаво и ти е лесно, а резултатът е добър.”

На въпроса на водещата Петя Костуркова, дали е било трудно да участва в разголени сцени по време на снимките, певецът отговаря, че за него това е само още една роля, в която се превъплъщава в свой клип. Като всеки артист и той няма притеснения от голотата, когато тя е част от една идея, поднесена по красив начин.

Относно обаче разголването на душата, реалността е друга:

“Разголвам душата си много по-трудно. Там малко хора могат да пробият и особено, откакто работя тази професия, те се броят на пръсти. Това са най-близките ми хора, които от години са покрай мен и знаят хубавите ми черти от характера и не толкова хубавите. Душата ми е запазена за семейството и за най-близките ми приятели.”

Галин е разпознаваем и харесван, защото наложи свой собствен стил, който непрекъснато надгражда. Разковничето според него е никога да не спираш:

“В момента имам много песни, които ще стигнат поне за година и половина напред. Случват ми се някакви неща и пиша музика. После може и година да не ми се случи нищо интересно и затова, когато имам муза си зареждам плейлистата, както се казва.”


Пред камерата на “Звездно” Галин споделя, че ще прави модерни парчета и занапред. Вече е наясно и кои са следващите два сингъла, които ще представи на музикалния пазар:

“Първо искам да пусна една песен, в която има поп фолк елементи, няма да разкривам повече, за да не разваля изненадата. Парчето, което съм замислил за лятото е много интересно, пее се на различни езици. Много харесвам Испания като страна, вдъхнових се от тяхната музика, като цяло от латино-вълната и това парче е смесица между моя и техния стил. Мисля, че ще е много интересно.”

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ