Галин: Влюбен съм в живота, в кариерата и хората около мен

Галин: Влюбен съм в живота, в кариерата и хората около мен

“112” определено допадна на меломаните, а Галин не крие, че е доволен от успеха на най-новия си проект.

“Тази песен не е биографична. Обикновено моите парчета са провокирани от неща, които съм преживял, но сега не е така. Идеята куплетите да звучат по този начин е на VessoU – момчето, с което работих по песента. Заглавието си е мое. Мисля, че “112” ще е сред летните хитове”, казва Галин в свое интервю за светското списание Love Style.

Първото и най-важно нещо, което е научил като изпълнител на “Пайнер” е, че ако човек иска да има ангажименти и да бъде на добри места в класациите, не трябва да се отпуска.

“Необходимо е много да се работи, да си винаги творчески настроен и да изненадваш хората. Другото, което научих е, че трябва да си отстояваш правата и да си амбициозен.”

Галин споделя, че би искал да направи един дует, който най-вероятно ще се осъществи. В момента води разговори как точно трябва да се направи. Той издава само, че не е с певица от поп-фолка.
Независимо от натоварения си график намира време да пътува и почти всеки месец по няколко дни е извън България.

“Влюбен съм в живота, в кариерата и хората около мен. Но съм човек, който иска и още, и още. Като че ли съм малко ненаситен. Все искам нови изживявания. Не мога да кажа, че съм богат. Не съм милионер, просто имам възможности, за да живея хубав живот, да се чувствам добре, да съм спокоен и независим. И през август, и през септември ще отида на почивка в чужбина.”

Галин е оптимист и вярва, че каквото и да стане, той е борбено момче и ще се справи.

“Животът е непредвидим! Винаги обаче след някой лош момент, Господ прави нещо много хубаво за мен, а и срещам хора, които да ми помагат, да ме обичат и да ме искат в живота си.”

КАТЕГОРИИ