Галин и цената на славата

Галин и цената на славата

Галин е един от идолите на младото поколение и животът му е низ от професионални ангажименти и малко свободно време. Като всяка публична личност е под светлините на прожекторите 24 часа от денонощието. Феновете му са многобройни и искат да знаят всяка подробност, свързана с него. Любопитството им отчасти ще бъде удовлетворено от откровеното интервю на звездата на телевизия “Планета” за майския брой на Story. В него той отговаря на въпроси, свързани с кариерата и личния му живот. Певецът споделя, че се чувства поласкан и зареден с много положителна енергия, когато хората го спират и поздравяват за представянето му в кулинарното шоу “Черешката на тортата”.

Галин приема философски мнението и на тези, които го критикуват, защото точно отрицателните коментари много често могат да бъдат градивни:

“Аз определено не съм велик кулинар, но смятам, че основната цел на телевизионните предавания е да развличат и забавляват хората. Явно съм бил от интересните участници в шоуто, щом появата ми предизвика толкова полярни мнения, а това е най-важното за мен. Докато публиката ме гледа, интересува се от мен и се забавлява, аз ще бъда щастлив и удовлетворен, че си върша работата добре.”


Голяма част от свободното време на Галин е посветено на добрата му спортна форма, а тренировките във фитнес залата отначало са стартирали по задължение и необходимост:

“Когато започнеш да се появяваш по-често пред публика и виждаш как хората те гледат, искат да те докоснат и как те приемат за техен модел за подражание, просто няма как да си позволиш да изглеждаш зле и неподдържан. Напротив - започваш да имаш желание да се усъвършенстваш. В последствие спортът стана моя страст и едно от нещата, които страшно ме разтоварват”, споделя изпълнителят.


За горещите кадри с Емануела в клипа “5, 6, 7, 8” и за това дали е имал скрупули и притеснения от интимните сцени със своята колежка, Галин с усмивка отговаря:

“Когато мъж и жена актьори трябва да снимат интимна сцена, няма място за скрупули и притеснения, това е непрофесионално. В крайна сметка и двамата го правим заради проекта, а не защото ей така сме решили.”

Галин признава, че някъде в бъдещето се вижда семеен и с деца, защото според него няма нищо по-хубаво на света от това, но в момента приоритетите му са други. Той е наясно, че в една сериозна връзка всяка жена иска цялото внимание да бъде върху нея, а в момента няма как да осигури това нещо.

“Всяка вечер съм в различен град, всеки ден с различни хора. Постоянно съм на срещи, на път или в залата. През останалото време се опитвам да възстановя енергията си и да спя. Коя нормална жена би издържала това? Често съм самотен и това ме тормози, но когато се замисля, не съм сигурен и дали е добра идея да имам сериозна връзка, защото въпросното момиче ще трябва да понесе наистина много неща, ако иска да бъде с мен”, разкрива певецът.

За финал Галин казва, че се надява до края на годината да изненада своите почитатели с албум, въпреки че не би искал да се обвързва с конкретна дата. Но със сигурност ще се постарае да е нещо грандиозно. 

КАТЕГОРИИ