Галин посвети “Мойта дама” на Випуск 2017

Галин посвети “Мойта дама” на Випуск 2017

Галин е безспорен любимец на младите, а с най-новата си песен самият той прави реверанс към всички тях. “Мойта дама” е поредното хитово заглавие в репертоара на изпълнителя, което той посвети на абитуриентите от Випуск 2017. От вчера видеоклипът е факт в PlanetaOfficial в YouTube, където отново предизвика истински бум. Само за час лентата бе гледана от над 21 000 абонати на портала за видеосподеляне, а хиляди бяха и споделянията в социалните мрежи. Как феновете посрещнаха музикалния проект четем в коментарите:

“Видео, текст, визия - всичко 6+!!! Продължавай все така!”, “Нищо не мога да кажа освен ТОП! БРАВО НА KING-чето ми! Успех на парчето”, “Браво, Галински! Отново ни атакува с поредния хит. Просто си неповторим и незаменим по правене на хитове, които ще се помнят и въртят навсякъде много дълго време. Успех с парчето ти желая”,  “Страхотна! Браво, Галине! Както винаги показваш професионализъм и класа!”

Авторският екип, който стои зад “Мойта дама” е Галин, Мариета Ангелова, Боби Павлов и Dexter. Режисьор на клипа е Кирил Киров - Кико, с когото Галин вече има един видеоклип – “Царя на купона”.

КАТЕГОРИИ