Галин със 100 000 последователи в Инстаграм

Галин със 100 000 последователи в Инстаграм

Галин безспорно е една от най-ярките актуални звезди на музикалната сцената и е хит навсякъде, където се появи. Неговите почитатели не пропускат да засвидетелстват своята любов в социалните мрежи и това е факт, който радва изключително изпълнителя. Преди броени дни Галин благодари на всички свои последователи в една от най-актуалните мрежи за фото и видеосподеляне, Инстаграм. Той закова 100 000 последователи, които първи могат да видят най-горещите фотоси и кратки видеа, които изпълнителят публикува.

Част от коментарите на неговите почитатели под статуса с хубавата новина бяха:

“Страхотен си Галински!”, “Заслужаваш ги напълно, Галински, целувки!”, “И повече ще станат Галински! И ние те обичаме!”, “Заслужил си цялата тази подкрепа и обич, дано все така продължаваш да пълниш сърцата на феновете си”, “Предизвиквам те @galin_music догодина на 21-ви юли 2017 да имаш 150000 followers. Мисля, че можеш!”

В разгара на лятото Галин е във вихъра на купона, където звездата на вечерта е именно той и неговите най-големи хитове. Безспорен факт е, че неговото лятно предложение “На Египет Фараона” вече е един от утвърдените хитове на Лято 2016.

КАТЕГОРИИ