Галин със силни думи за Преслава и Емануела

Галин със силни думи за Преслава и Емануела

В дните, когато е у дома, Галин продължава активно да поддържа връзка с почитателите си. Изпълнителят разнообрази както своето, така и ежедневието на последователите си, като отговори на техните въпроси в Instagram Stories. Актуалната тема около коронавируса не бе подмината, а певецът разкри, че се радва, че е здрав и се предпазва от него като си стои вкъщи. Надява се, че вирусът бързо ще отмине в България, а на въпрос ако има супер сила, каква би била тя, Галин отговаря без колебание, че би искал да спре разпространението на Covid-19.

Певецът не крие, че срещите с феновете много му липсват и се надява скоро отново да се видят в клубовете. Още повече, че наскоро представи песента “Дилема“, която набира все по-голяма популярност и вече е желан музикален поздрав от всички почитатели на поп-фолка.
Дуетите на Галин с Емануела “5, 6, 7, 8“ и с Преслава – “Така ни се пада“ се превърнаха в тотални хитове, което провокира въпроси за мнението му за двете обичани певици.

“Няма да ми стигне мястото да напиша всички впечатления и мнението, което имам за тази уникална жена и певица – казва изпълнителят за Преслава и допълва - За това ще дам само едно определение за нея, с оглед на гласа, който притежава и хитовете, които е направила! Богиня!“

Не по-малко са суперлативите и за Емануела:

“Емануела е винаги на мода...Комбинация от яки хитове с нереална красота. Като магнит за хората“, категоричен е Галин.

 

КАТЕГОРИИ