Гергьовден със звездите на “Планета Фолк”

Гергьовден със звездите на “Планета Фолк”

Гергьовден е един от най-хубавите пролетни празници, който по традиция посрещаме с богата трапеза и хубава българска музика. И този 6 май няма да бъде изключение, а звездите на “Планета Фолк” са специални гости на Гергьовски тържества във всички краища на България. Ангелина Милева ще пее на два празнични концерта - в Златоград и Баните със специалното участие на танцова формация “Антик”.

Николай Славеев също ще участва в концерта по случай Гергьовден в Златоград, а по-късно ще радва с хубавите си народни песни и гостите и жителите на Арбанаси. Народният изпълнител ще представи празничната си програма с виртуозните музиканти от своя бенд. На Гергьовден Здравко Мандаджиев ще гостува в Чепеларе с танцово шоу “Кабири”, а фолклорният дует Калина и Невена ще пее на празничния концерт в Црънча.

Иван Дяков ще се включи в тържествата по случай 6 май на площада в родното Хаджидимово, а Пепи Христозова ще пее на Гергьовски концерт в Мадара. Музикантите и солистити от формация “Паскалев - Пловдив” са специални гости във Варвара, а Христо Косашки - в Антон.

КАТЕГОРИИ