Глория: Благодаря ти, Боже, за този дар!

Глория: Благодаря ти, Боже, за този дар!

Във вечерните часове на 25 февруари Глория сподели с много вълнение, че в живота й се е появил нов, много специален човек – Галина, първородното дете на дъщеря й Симона Загорова.

“Моята прекрасна Мони днес стана мама на малката Галина! Благодаря ти, Боже, за този дар!“, написа развълнувана Примата на поп-фолка.

За часове публикацията обиколи социалните мрежи и събра над 10 000 лайка, а много колеги и близки поздравиха Глория и семейството й още минути след появата на поста. Това бяха Ивана, Тони Дачева, Галена, Преслава, Джена, Емилия, Ивелина Колева, Роксана, Гергана, Юнона, Здравко Мандаджиев и др. Сред първите, честитили най-чаканото събитие в семейството на Глория тази година, бяха и нейните продуценти от музикална компания “Пайнер“ – Мария и Митко Димитрови, които пожелаха бебе Галина да е здрава, щастлива и само радости да носи.

Новината безспорно се превърна в най-споделяната и в медийното пространство, а Симона Загорова лично споделя още за най-вълнуващия момент в живота си:

“Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100 кг., големината и е 50 см. и се казва Галина! Добре дошла, съкровище! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма и отношението!“, пише младата майка.

Телевизия “Планета“ също честити раждането на малката Галина. Нека тя бъде орисана със здраве и любов, и да носи много щастливи моменти за цялото семейство!

КАТЕГОРИИ