Глория: Доброто днес не трябва да се прави тихо, напротив

Глория: Доброто днес не трябва да се прави тихо, напротив

Глория избра Световния ден на здравето, за да даде личен пример в този толкова труден момент. В благотворителната инициатива наред с певицата се включи и нейната дъщеря Симона Загорова. Те направиха дарение на най-уязвимите от пандемията от коронавируса. Двете не пропуснаха да приканят своите последователи в социалните мрежи също да помислят за добри дела, защото предстоят едни от най-светлите празници в църковния календар - Цветница, Великден и Гергьовден. 

“Нашата лична инициатива днес беше да помогнем с хранителни продукти и лекарства от първа необходимост на Дом за възрастни хора в град София. Помогни и ти! Защото доброто днес не трябва да се прави тихо, напротив!!! А каква е твоята инициатива, просто като човек...”, призоваха Глория и Симона Загорова.

Социалната изолация промени много неща. Накара ни да се замислим за смисъла на живота, за своите отговорности и действия. Нека всеки даде своя малък принос, за да се върнем по-бързо към предишния си начин на живот, който толкова много ни липсва сега.

КАТЕГОРИИ