Глория: Гледам само напред

Глория: Гледам само напред

В пролетните дни, когато феновете с радост посрещат новата продукция на любимите си изпълнители, Глория открито споделя:

“Щастлива ме правят най-много новите проекти. Те са нещото, което ме кара да се чувствам добре, да се чувствам жива...И самата комуникация с публиката е нещо незаменимо. Ние сме родени за това призвание, липсва ми адски много и това искам да продължа да правя – откровена е звездата в интервю за NOVA и обеснява - Аз също като потребител обичам новото и искам от любимите си изпълнители да чуя и видя нови видеоклипове. Не гледам никога какво става назад, много бързо мога да променя фокуса и да гледам напред, просто си го нося в себе си и в характера ми“.

Тази посока Глория следва и след предизвикателството Ковид – 19, пред което семейството й се изправи в първите дни на 2021 година:

“Всичко е зад гърба ми и гледам само напред. Достатъчно преживях, взех си уроците и поуките от всичко това. За мен това не се появи случайно, имало е защо – нещо да разбера, нещо да науча, да се смиря. Бяхме се самозабравили всички, хората си мислим, че сме безсмъртни, но не е така“, откровена е Примата на модерния фолк.


Днес хубавите моменти за нея вече са тук, за да й донесат радост и усмивки. През февруари тази година дъщеря й Симона Загорова даде живот на момиченце, което кръсти на именитата си майка Галина. Изпълнителка пък презаписа песента си от 1994 г. “Децата“ специално заради появата на бебето

“Внучетата се обичат повече от децата. Сега е друго. Мога да си позволя да забавя темпото“, категорична е Глория в “Събуди се“.

Тя припомни, че е станала майка много млада – едва на 23 години, когато стартирала кариера й. Наложило се да остави малката Симона на майка си още след 40-ия ден, но сега активно помага в отглеждането на малката Галина.

КАТЕГОРИИ