Глория: Голяма смелост е да държиш на своето в такова време и да продължаваш

Глория: Голяма смелост е да държиш на своето в такова време и да продължаваш

Изминалият уикенд предложи една интересна телевизионна среща за почитателите на Глория и нейната дъщеря Симона Загорова. Двете дами бяха специални гости на Петя Дикова в първото издание на рубриката “Столът на мама”. Наред с вълнуващите мигове, които изживяват след появата на бебе Галина, Глория и Симона споделят, че ситуацията в страната не им пречи да продължават да работят и да обогатяват своята кариера. Признават, че лайв концертните изяви определено им липсват, но пък за сметка на това продължават да влагат сърце и душа в музиката и правят всичко възможно, за да радват почитателите си:

“Ние правим доста онлайн концерти. В момента работим и по нови неща, нови проекти, нови експерименти. Дай, Боже, в скоро време да зарадваме нашите почитатели с нов онлайн концерт, а след това ще има и един Коледен концерт. Изобщо не сме спряли да работим, а когато всичко се нормализира, подновяваме своите летни изяви и концертната си дейност - откровена е Глория и допълва - Това си е голяма смелост да си държиш в такова време на своето и да продължаваш... Хората са зажаднели и чакат с нетърпение да обявим новите дати.“


Изминалото лято подари на Примата на модерния фолк и едни от най-вълнуващите срещи със балканските звезди Лепа Брена и Драгана Миркович. Българската звезда е щастлива от възможността да поговори с тях, да обменят опит, защото истински обича тяхната музика. За Драгана Миркович, на чийто концерт е присъствала като гост споделя:

“Тя е балканска звезда и владее до съвършенство 30 000 души, пред които излезе. Получих много уроци за максималко време от нея, може би това е най-паметната среща с известен човек в моя живот до този момент“, признава Глория.

 

КАТЕГОРИИ