Глория, Ивана и Кали на една сцена

Глория, Ивана и Кали на една сцена

В следващите дни Видин е подвластен на своя Традиционен панаир, който през годините се превърна в едно от най-важните музикални събития за Северозападна България. За първи път Видинският панаир е проведен през 1892 година и ежегодно събира гости от България, Сърбия и Румъния. Тази година няма да бъде изключение  и отново ще привлече вниманието на производители, занаятчии и много гости. И както на всеки панаир за доброто настроение на всички ще се погрижат много балкански музикални звезди. Телевизия “Планета” също традиционно взима участие във Видинския панаир със свои хитови изпълнители, а тази година специални гости са Глория, Ивана и Кали.
Още тази вечер Глория ще постави тържествено начало на празника с обичани песни и нови мелодии от своя репертоар. Неотдавна певицата представи в ефира на Планета HD и своя последен проект “Полудяваш по мен”, а скоро публиката може да очаква от нея и нови заглавия.
Ивана продължава да бъде един от най-любимите музикални гости на празниците на градовете, затова няма как и този празник да мине без нейните хитове. В неделя – 28 август Мегазвездата на телевизия “Планета” ще излезе на сцената във Видин със своя бенд.
След емоционалните летни моменти със семейството си, Кали е заредена с много настроение, което ще предаде на многобройната публика. Певицата също е поканена на Традиционния Видински панаир на 29 август, където няма да пропусне да изпълни хиа си от Лято 2016 – “Пауза”.

КАТЕГОРИИ