Глория: Обичам новите неща и провокации

Глория: Обичам новите неща и провокации

В този труден за хората на изкуството момент, има артисти като Глория, които не губят силния си дух и оптимизъм. Певицата е категорична, че изминаващата година е тежка за всички по света, но най-важно е да съхраним здравето си. Лично за нея пандемията не е била време за отчаяние, а момент, в който да направи нови интересни неща.

“Аз лично въобще не съм скучала. Аз съм такъв човек, който винаги намира какво да прави. Обичам да се занимавам винаги с нещо ново. Започнах да подновявам курсовете си по английски език, защото е хубаво човек да направи нещо полезно за себе си“, откровена е певицата в “Шоуто на Николаос Цитиридис“.


В специалната кутия на приятелството, двамата с водещия, разкриха съкровени тайни и всъщност, че много повече си приличат, отколкото предполагат. Зрителите станаха свидетели и на прекрасното лайв изпълнение на Примата на фолка на песента “Я, кажи ми, облаче ле, бяло“, която Глория имаше възможност преди години да изпълни в дует с Ищар на тържество в Монако.

“За мен бе чест и удоволствие, това е шанс, веднъж в живота. Тогава се запознахме с нея, беше невероятно изживяване“, не крие обичаната певица.

С много вълнение Глория си спомня за най-силните години на поп-фолка и за моментът, в който е чувала своите песни да звучат отвсякъде. Казва, че в този миг колелото се завърта и нямаш право нито на грешки, нито да спреш.

“Хората си жадуваха нова музика. Искаха си нашите песни, а ние всяка година правехме нови албуми“, спомня си с усмивка Глория.

На въпрос дали би направила песен на английски или пък музика към филм, звездата на телевизия “Планета“ отговаря, че не е имала подобна амбиция до момента, но може да помисли в бъдеще:

“Аз обичам новите неща и новите провокации... Защо пък не. Бих го направила“, категорична е Глория.

КАТЕГОРИИ