Глория: Поклон пред Нейно Величество Публиката

Глория: Поклон пред Нейно Величество Публиката

Тази година Глория се е посветила на музиката и работният й календар е изпълнен с концерти и клубни участия. Специален за нея ще остане бляскавия спектакъл в Бургас на 28 март в Културния дом на нефтохимика. Звездата на телевизия “Планета” сподели пред www.planeta.tv, че не е пяла на голяма концертна сцена в морския град близо 8 години и определено си е личало, че хората са зажаднели за нейните песни. Препълнената зала пя повече от 2 часа и половина заедно с Глория и Симона Загорова, а особено емоционални бяха моментите, в които звучаха акапелно най-големите хитове на Примата - “Радост-тревога”, “Ангел с дяволска душа”, “Откраднат миг”, “За тебе, майко” и др. Кулминацията на вечерта бяха петте биса и нестихващите аплодисменти на публиката, която не искаше да се раздели със своите любими изпълнителки.

Глория не пропусна да сподели как се чувства от тази емоционална среща в социалните мрежи:

“Уникални моменти имах през последните два дни! Правите ме безкрайно щастлива, приятели! Бургас, благодарим за емоцията и незабравимите мигове, които преживяхме заедно в НХК! Благодаря, на Симона Загорова, балет “Fame”, Етноритъм и целият ни екип за всеотдайната работа! Всяко усилие винаги си е струвало! А ние успешно вървим напред заедно 25 години, защото го правим със сърце! Поклон пред Нейно Величество Публиката!”

Броени дни остават до още един дългоочакван голям концерт на Глория и Симона Загора. На 21 април те ще пеят във Фестивален и конгресен център във Варна.
Успоредно с професионалните си ангажименти изпълнителката на “На по-добрите стрелци” работи по нови музикални проекти, който ще намерят място в предстоящия й албум.

КАТЕГОРИИ