Глория: Това е най-хубавият и специален ден за мен в годината

Глория: Това е най-хубавият и специален ден за мен в годината

Днес е специален ден в личния календар на Глория, защото на 28 юни Примата на модерния фолк отбелязва рождения си ден. С много честитки, поздравления и сърдечни пожелания започна празника на певицата, а в навечерието му тя сподели:

“Обичам рожденните си дни! Това е най-хубавият и специален ден за мен в годината! В навечерието на моя рожден ден, искам да си пожелая да съм здрава, за да мога да сбъдвам още от мечтите си, а аз умея да мечтая! И колкото повече мечти имам,толкова повече ми се сбъдват! Споделени мигове със семейството и приятелите ми, и още хубава музика да правя за моята публика! Ето за тези мигове искам да продължа напред, безценно е и ми е нужно като въздуха!“.


През изминалия уикенд звездата на музикална компания “Пайнер“ пя на една сцена с легендата Лепа Брена, а вече е в трескава подготовка за големия си концерт в Летния театър на Бургас на 20 юли, където ще зарадва българската публика с нови и обичани мелодии от своя репертоар. Задължително място в програмата ще намерят фолклорните мелодии - “Да празнуваме“, “Песен за приятелите“ и “С любимите хора“ – дует с Николай Славеев, които Глория представи за 24 май.

Видеоклиповете им вече пълнят душите и сърцата на зрителите в ефира на телевизионните канали с марката “Планета“, както и в YouTube каналите – Planeta Folk Official и GloriaOfficial.
Със сигурност изненадите от изпълнителката няма да спрат дотук, а музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Глория с пожелания за здраве, щастие и вдъхновение за нови, хубави проекти, с които да радва всички, които я обичат! Тази вечер от 18.00 часа телевизия “Планета” ще излъчи специалното издание на “Звездно”, в което Глория споделя вълнения за празника, новите си песни и концертите, които я очакват през лятото на 2021 г. Интервюто може да гледате и по телевизия Planeta 4K с начален час 19.00.

 

 

КАТЕГОРИИ