Глория: Влезте в моят свят, там е светло и красиво

Глория: Влезте в моят свят, там е светло и красиво

Есенното захлаждане и красотата на багрите на сезона, провокираха Глория да бъде по-меланхолична и откровена с последователите си в социалните мрежи. Звездата на “Пайнер” реши да посвети отминалия уикенд на домашен релакс и на книгите…

“Чета и препрочитам някои неща от моята биографична книга “До последната усмивка“. Колко неща съм разказала и колко съм забравила да ги спомена. В каква вихрушка съм била през всичките тези години и от нищо не ме е било страх. Всъщност човек, който е тръгнал от нулата, няма как да го е страх! На моменти се натъжавам, на моменти се развеселявам с този луд, щур мой живот, който обожавам и само да съм здрава, аз и близките ми, ако знаете още какви планове имам…”, пише певицата.


Глория е категорична, че човек трябва да има характер, да спазва своите принципи и да виждаш светло. А също и…

“Да искаш да учиш, да надграждаш, не да рушиш, да продължиш напред, въпреки всичко… Да носиш позитивизма в себе си - гордея се с това мое качество. За това, че не се извинявам, за това, че съм себе си… Да се стремя да се обграждам с хора, с които говорим един език и гледаме в една посока. И как хора, които нямат полза от теб сами си тръгват от живота ти, нали така?! - няма какво да вземат…”


Певицата с усмивка казва още за себе си:

“Просто едно раче с малко скорпионско съм аз и за мен това е перфектната комбинация, иначе не бих оцеляла. С една дума няма невъзможни неща! Само поискай - не говори, а действай!!! Влезте в моят свят, там е светло и красиво! - Обичам ви! Глория”

 

КАТЕГОРИИ